גילתה שהופקד בחשבון הבנק מיליארד דולר, מה אתם הייתם עושים?
ויתרה על הוצאת 20 דולר מהכספומט בגלל עמלה וכשבדקה מצאה את עצמה מיליארדרית
שתף מאמר זה
Share on print
Share on facebook
Share on whatsapp

אשה מפלורידה שויתרה על הוצאת 20 דולר מהכספומט בגלל עמלה, מצאה את עצמה מיליארדרית, היא אמרה שהיא נאבקת מול הבנק ללא הצלחה כדי להחזיר את הכסף לבעליו החוקיים.

ג’וליה יונקובסקי מלארגו, מערבית לטמפה – פלורידה, הבחינה בטעות המפתיעה לאחר שהחליטה לבדוק את יתרת חשבונה ביום שישי האחרון רק כדי לגלות שיש לה 999,985,855.94 דולר בחשבונה.

זה הפך אותה לאדם ה-615 ברשימת המיליארדרים בארה”ב, אם כי היא אמרה שהיא “נואשת לוותר על התואר בהקדם האפשרי”. יונקובסקי הגיעה לסניף הבנק צ’ייס המקומי שלה, כדי לנסות לדבר עם אחד העובדים, אך עד כה איש מהארגון לא השיב לה.

“כשניסיתי למשוך סכום של 20 דולר, נרשם על מסך המכונה שאני יכולה להוציא את 20 הדולר, אבל זה יגרום לאוברדרפט ואני יחויב בעמלה, אז ויתרתי על ההוצאה, רק כשהחלטתי לבדוק את היתרה, גיליתי סכום של תשע ספרות. “קראתי סיפורים על אנשים שלקחו את הכסף או הוציאו כסף, ואז הם היו צריכים להחזיר אותו ובכל מקרה לא הייתי עושה את זה כי זה לא הכסף שלי”, אמרה יונקובסקי לתקשורת המקומית.

“זה קצת מפחיד אותי כי אתם יודעים שיש היום איומי סייבר, אני לא יודעת מה לחשוב”, הוסיפה. יונקובסקי אמרה שבסוף השבוע היא התקשתה להגיע למישהו בבנק. “אני פשוט לא מצליחה לדבר עם מישהו שם, אני קשורה למערכת האוטומטית שלהם ואני לא יכולה להשיג אף אחד”, הסבירה.

לא ברור מה גרם לתקלה שהפכה את יונקובסקי למיליארדרית. האישה המיליארדרית החדשה מקווה שהכסף יעלם מחשבונה במהירות.

אהבת? שתפו הלאה
Share on print
Share on facebook
Share on whatsapp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

החודש עובדים על מידת החסד:
ספרו לנו על מקרה חסד אישי ואולי תזכו בפרס!

שלחתם? נכנסתם להגרלה

18-Mail
הרשמה לעדכונים
פרויקט במדרכה | הנערים משתפים למה הם באים למפגשים בכל שבוע
פרויקט במדרכה | הנערים משתפים למה הם באים למפגשים בכל שבוע